OiSTER mobil abonnement

OiSTER mobil tilbyder mobilabonnementer til både Danmark samt udlandstelefoni på rejsen. OiSTER internet til hjemmet, sommerhuset og campingvognen. OiSTER netværk er leveret af teleselskabet 3 Mobil (3 Danmark). Så er du sikker på en bred mobildækning i Danmark og i udlandet.

OiSTER abonnementer

Et OiSTER abonnement ligger altid i den lave ende af prisskalaen, som du kan se her. Sådan bestiller du et OiSTER abonnement: Vælg taletid og mobildata GB. Når du har udfyldt dine personlige oplysninger klik på bestil. Overflytningen fra dit tidligere selskab sker automatisk.

Så er du på udkig efter et billigt OiSTER abonnement kan du se disse i oversigten herover. Alt lige fra et basis abonnement til fri tale og fri data til mobilen. OiSTER telefoni giver dig masser af muligheder når du skal bruge taletid, mobiler, mobilt bredbånd og internet.

Mit OiSTER login

På mit OiSTER login kan du se dine regninger, dit abonnement, dit forbrug af taletid og mobil data. Du kan selv ændre dit abonnement til et større eller mindre taletid og data. Hvis du har udlandstelefoni kan du tilføje taletid og data på Mit OiSTER login fra din telefon, tablet/iPod eller computer.

Mit OiSTER dk giver dit det fulde overblik af din abonnement hos Mit OiSTER dk. Du kan logge ind på Mit OiSTER døgnet rundt og ændre eller tjekke dit forbrug. Så bliver det ikke nemmere. Med MitOiSTER kan du selv styre dit abonnement hos OiSTER mobil. GÅ TIL MIT OISTER HER.

OiSTER eSIM

OiSTER eSIM. OiSTER tilbyder ikke e-sim på nuværende tidspunkt eller et ekstra simkort til datadeling. Til gengæld har OiSTER meget skarpe priser på internetabonnementer. Se OiSTER abonnementer her på siden til dit behov. Du kan holde øje med hvornår de tilbyder eSIM her.

OiSTER internet

Bestil OiSTER internet uden at du skal have en installation på din adresse. Internet fra OiSTER kan bestilles her og du får tilsendt en GRATIS router samt et SIM-kort til at sætte i den medsendte router fra OiSTER. Routeren fra OiSTER koster 0 kr. så det er blot det månedlige internet abonnement som du kan se herunder:

OiSTER bredbånd

OiSTER bredbånd er det samme som OiSTER internet. Det smarte ved denne løsning fra OiSTER er at du kan tage din OiSTER router med overalt i Danmark. Den får nemlig internetforbindelse igennem det SIm-kort du modtog sammen med routeren. Dette selskab dækker hele Danmark.

OiSTER netværk

OiSTER netværk bliver leveret igennem 3 mobil netværk som er et af de stærkeste mobilnetværk i Danmark og i mange andre ande. Her er du sikker på en god internetforbindelse på din egen adresse, i sommerhuset samt på campingpladsen.

SE OiSTER INTERNET HER!

OiSTER mobil

OiSTER 5G

OiSTER 5G netværk er i fuld gang med at blive udrullet i Danmark. 5G kan også være med til at forbedre dækningen indendørs i dit hjem, hvor mobilsignalerne kan have svært ved at trænge ind i dag.

OiSTER dækning

Vil du se hvordan OiSTER dækning er i Danmark kan du tjekke det via dette link med OiSTER dækningskort.

OiSTER roaming

Når du bestiller OiSTER internet får du tilsendt en GRATIS OiSTER router med SIMkort. Du skal blot montere simkortet i routeren og tilslutte routeren til stikkontakten, så er du online. Login med din medsendte kode, og du er nu online. Følg vejledningen i brevet med dit simkort.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke kan få det til at virke?

Du kan altid kontakte OiSTER kundeservice via chat, e-mail eller telefon. Du kan også kigge på deres YouTube kanal for hjælp her.

Opsætning af router – klik her.

OiSTER mobilt bredbånd

Med OiSTER mobilt bredbånd kan du vælge imellem flere løsninger til dit mobilt bredbånd behov. Her finder du OiSTER mobilt bredbånd tilbud. Der er ingen binding på OiSTER mobilt bredbånd.

OiSTER MOBILT BREDBÅND

OiSTER udlandstelefoni

Telefoni i udlandet med OiSTER mobil finder du i de fleste abonnementer. Du skal blot se efter hvor udlandstelefoni fra OiSTER dækker. Du få som regel et antal timers taletid og mobil data i EU med i dit OiSTER abonnement. Skal du længere væk som eksempelvis Thailand eller USA, så kan du bestille en pakke der dækker det land eller område du skal rejse i. Se priser på OiSTER udlandstelefoni her.

OiSTER kundeservice

Skal du bruge hjælp fra OiSTER kundeservice kan du kontakte kundeservice på flere forskellige måder. Er du ny kunde eller skal du have hjælp til betalinger, forbrug, abonnement, mobil support eller internetsupport?
Gå til OiSTER kundeservice her.

OiSTER Trustpilot

Læs OiSTER anmeldelser på Trustpilot hvor kunderne anmelder OiSTER trustpilot her.
Har du spørgsmål kan du finde OiSTER kontakt på hjemmesiden og få svar på dine spørgsmål.

Hvem ejer OiSTER mobil?

3 mobil ejer OiSTER mobil. 3 har et af de bedste netværk i Danmark samt master og samarbejder i resten af verden. Med dette selskab får du altså en rigtig god dækning i Danmark samt i resten af EU og verden i det hele taget. Gå ind på OiSTER kontakt hvis du vil spørge om noget vedrørende dit OiSTER abonnement.

OiSTER mobiler

OiSTER mobiler findes i et pænt udvalg af de mest populære mærker og modeller. Alt fra iPhone, Samsung, Huawei, Sony osv. Du kan se udvalget af telefoner her. En OiSTER telefon bliver billigere hvis du bestiller den sammen med et OiSTER abonnement. Du kan se forskellen på priserne hos selskabet HER.

De OiSTER telefoner der tilbydes er på lager og vil kunne leveres til dig i løbet af få dage. Så er du klar til at skifte din telefon ud, så kan gøre det med det samme online og døgnet rundt ved OiSTER mobil.

Hvordan staves OiSTER?

Sådan staves OiSTER ikke: ioister, oisterr, oidter, oisyer, oiater, ouister, oistrer.