Billigste mobilabonnement

Mobilabonnement i Danmark kan du spare mange penge på ved at vælge den rette danske udbyder, der passer helt rigtigt til dit forbrug. Valget af et billigt mobilabonnement bør være endnu vigtigere for familier med flere medlemmer, da man hurtigt kan spare flere tusinde kroner ved at skifte telefoni til samme selskab.

Alka mobil

Se abonnementer

CallMe mobil

Se abonnementer

Duka mobil

Se abonnementer

eesy mobil

Se abonnementer

3mobil

Se abonnementer

cbb

Se abonnementer

oister

Se abonnementer

flexii

Se abonnementer

lebara

Se abonnementer

telenor

Se abonnementer

telmore

Se abonnementer

telia

Se abonnementer

Mest taletid og data for pengene

Dit forbrugsmønster afgør hvilket abonnement, du bør vælge.

Der er stort set tre faktorer, man bør tage i betragtning: dataforbrug, taletid og SMS/MMS.

Det er også værd at bemærke, at de fleste billige mobilabonnementer i dag tilbyder både fri tale og fri data roaming.

Så det eneste aspekt, man skal tage højde for, er tillægstjenester så som udlandstelefoni og data.

Find mobilabonnementer fra OiSTER mobil, 3 mobil, CBB mobil, Telenor, Alka mobil, Duka mobil, youSee mobil, LEBARA mobil og mange flere her på siden.

MobilabonnementEr du ikke sikker på, hvor meget data og taletid du har brug for? Du kan altid se på dit tidligere forbrug ved hjælp af dine tidligere regninger fra dit selskab. Dette kan du tilgå ved at logge ind på din selvbetjening på dit nuværnde selskab.

Alle de billige mobilabonnementer, vi har sammenlignet, tilbyder 4G-forbindelse. Der findes fire store teleselskaber i Danmark der har sit eget netværk, nemlig TDC, Telia, 3 og Telenor. Man kan se bort fra fastlåsningstid, da de fleste tilbydes uden binding. Dette er mere hyppigt ved erhvervsabonnementer.

Forskellen mellem de forskellige leverandører bliver større, efterhånden som flere kommer ud på markedet. Samtidig ændrer udgifterne til datatrafik sig konstant. Dette gør det vanskeligt for forbrugerne at få oversigt over, hvilket mobil abonnement er det billigste.

Det er ikke så nemt at finde ud af, hvilket fri data man bør vælge. Når du først ved, hvad du har brug for, altså hvad dit forbrug er, kan du bruge vores oversigt til at sortere alle de billige mobilabonnement priser, der opfylder dine behov for et godt mobil abonnement..

Bedste fri data – Som tidligere nævnt dækker TDC, Telia, 3 og Telenor hele Danmark, så du kan være sikker på, at du vil være tilkoblet et pålideligt og udbredt netværk. I visse tilfælde kan det desuden være klogt at tjekke dækningskortet først, siden dækningsstyrken varierer på enkelte steder. Nedenfor kan du se dækningskort for de fire selskabene:

TDC
Telia
3
Telenor

Kig på dækningskortet

Det kan være klogt at se på dækningskortene igen, hver gang man overvejer at få ny telefon eller nyt fri data abonnement. Da disse konstant ændrer sig. Du kan komme ud for, at hvor du ikke havde dækning for et år siden hos den leverandør, du ønsker at bruge, har de i dag udvidet kapaciteten og placeret en sendemast eller flere i nærheden.

Billigere abonnementer inkluderer som regel en vis taletid, et vist antal tekstbeskeder og MMS og en vis datamængde. Hvor meget du ringer, og hvem du ringer til, samt om du ringer til fasttelefon eller mobil, har meget at sige for slutprisen. Taletid til udlandet lægges som regel oven i standardprisen. Det samme gælder brug af data udenfor Danmarks grænser.

Hvis du rejser meget i disse lande, er dette også en faktor du skal tage i betragtning med hensyn til, hvad der vil være billigst for dig. Hvis du bruger telefonen meget i andre Skandinaviske land eller ønsker at gøre det, vil det være en medvirkende faktor for, hvilket abonnement du bør vælge.

Kortlæg din mobil forbrug

Det mest praktiske, du kan gøre, er at tage udgangspunkt i dit forbrug ved at logge ind hos dit mobilselskab. De fleste mobiludbydere har en webbaseret brugerflade, hvor man nemt kan finde en oversigt over den mængde taletid, SMS’er, MMS og data, man har brugt på det seneste.

Desuden vil du sandsynligvis også kunne finde fakturaer for tidligere betalingsperioder, som du også bør tjekke. I tilfælde af, at du ikke har adgang til en sådan oversigt på nettet, kan du basere det på dine mobilregninger.

Lav en pris sammenligning

Det kan også være en fordel aktivt at bruge din telefons funktioner og en statusapp eller SMS’er fra din mobiludbyder for at se, hvor meget datatrafik du tror, du vil få brug for i forhold til, hvad du bruger. Mange af os styrer vores brug af datatrafik efter det abonnement, vi har, men ville gerne bruge telefonen anderledes, hvis priserne var til det.

Der kan være meget at sætte sig ind i, hvis man skal tjekke abonnementerne for alle mobiludbyderne og sammenligne priser, begrænsninger og betingelser. Vi har derfor gjort arbejdet for dig og har udarbejdet et værktøj, der giver dig mulighed for at sammenligne alle de billigste mobilabonnementer i Danmark.

Kend dit data forbrug

Når du ved, hvad dit forbrug er, kan du angive mængden af data, taletid og SMS’er og finde det bedste og billigste mobilabonnement, der passer til dit forbrug. Vores sammenligningsværktøj er nemt at bruge og hjælper dig med at tage en mere velinformeret beslutning, hvad angår valg af den billigste ufbyder. I vores sammenligning har vi ikke inkluderet mobilabonnement for virksomheder og større firmaer.

På denne måde vil arbejdet med at finde telefoni, der passer bedst til dig, være enklere for dig. Uden denne type værktøj kan opgaven virke uoverkommelig for mange, og man ender i stedet med at vælge det abonnement, der virker mest overbevisende i et reklamefremstød.

Dette vil ikke altid være det bedste valg for alle, men kan ende med at give dig et abonnement, der er dyrere, end hvad du har brug for, eller som vil tvinge dig til at nedsætte dit forbrug for at holde dig inden for dit budget, selv om du ikke nødvendigvis ville behøve at gøre dette med et andet abonnement.

Reduceret hastighed på forbindelsen

Da 4G blev lanceret i Danmark fik vi adgang til et lynhurtigt mobilnetværk. Dog gavnede det ikke meget, da mobiludbyderne reducerede hastigheden for at øge indtægterne på de enkelte pakker, hvilket førte til, at enkelte oplevede langsommere hastigheder med 4G end på det gamle 3G-net. På steder med god 3G-dækning kunne man nå hastigheder på op til 30 Mbit pr. sekund, mens 4G-hastigheden i dag ligger på omkring 10-20 Mbit/s.

Denne hastighed er forbundet med, at udbyderne ville være tidligere ude på markedet end deres konkurrenter, og der var derfor begrænset kapacitet på de sendemaster, der var oppe. Altså måtte de kunder, der var på nettet med 4G, dele kapaciteten fra de få sendemaster, der var oppe i starten.

hastigheden for internetforbindelsen

Vi har sammenlignet hastigheden for internetforbindelse for samtlige billige abonnementer, du finder på vores side. Hvorvidt denne hastighed er opnåelig, afhænger af dækningsstyrken, hvor du befinder dig. Dækningen for 4G, og nu også 4G Plus, udvides konstant i netværkerne for både Telenor og Telia. Da de konkurrerer om at have det bedste mobilnet og de bedste hastigheder.

Tidligere var der stor forskel på kvaliteten af netværkerne fra den ene udbyder til den anden. Men i dag ligger de ret tæt på hinanden. Der, hvor du vil se forskellene, er som regel de steder, der prioriteres af de enkelte udbydere.

Mobilabonnement på ferien

Hvordan bruger du abonnementet, når du er på ferie? Det kan være en udfordring for mange af os, at vi bruger abonnementet anderledes, når vi er på ferie. Vi skal også tage ferietiden i betragtning, når vi skal finde den billigste løsning.

Hvad enten vi er på Bornholm i en hytte uden bredbånd, eller i familiens sommerhus på en ø i det fynske øhav, hvor vi ikke har strøm og da heller ikke bredbånd, så er det en problemstilling, vi må forholde os til.

Vi vil jo gerne være på nettet, selv om vi er på ferie. Specielt når vi har vores tiårige barn med i sommerhuset, kan der dukke udfordringer med databrugen op, når al brug af internettet skal gøres over mobilen. Mange forældre har fået overraskelser på mobilregningen, når de kom hjem fra ferieturen og ingen havde overvejet, hvad databrugen kan koste med det forkerte abonnement.

Det samme gælder, når vi tager på ferie i udlandet og gerne vil vide, hvor meget vi kan bruge mobilen. Roaming har længe været et emne, der er vanskeligt at forholde sig til, da priserne varierer meget, afhængigt af hvilket land du er i. Når vi skal finde det billigste selskab, bør dette tages med i vurderingen.

Danske mobilpriser i udlandet

Priserne i udlandet ændres i øjeblikket, men indtil vi har en praktisk løsning på dette, må vi vurdere, hvordan vi kan benytte abonnementet som vi ønsker, også i udlandet. Vi har sammenlignet hastighederne på internetforbindelser til samtlige billige mobilabonnementer, du finder på vores side. Hvorvidt denne hastighed kan nås, afhænger af dækningen, hvor du befinder dig.

I dag har samtlige danske mobiloperatører fjernet roamingafgifterne på flere af deres abonnementer. Dette tilbud kan være attraktivt for mange. Mange rejser meget i forbindelse med arbejdet eller af andre grunde. Når man oven i købet benytter mobiltelefonen til flere og flere tjenester, kan man komme ud for, at det bliver dyrt at rejse med et abonnement, der ikke tilbyder roaming til samme pris, som man betaler hjemme.

Billig taletid og data i udlandet

Roaming til hjemmepriser øger friheden, og man kan benytte mobiltelefonen, når man er ude og rejse, som man ville gøre hjemme. Når man har behov for at holde kontakt med kunderne på rejsen, enten via telefonsamtaler eller via chat-tjenester på telefonen, er dette en væsentlig fordel.

Dette er kommet som en lettelse for næringsdrivende, der er helt afhængige af konstant kommunikation med kunden, når de er ude og rejse. Og som har brug for en internetforbindelse til pc’en for at udføre arbejdsopgaver. Med andre abonnementer kan dette blive en dyr affære.

Billig abonnement i udlandet

Før denne nye ordning blev rejsen en evindelig jagt efter steder med trådløse netværker. Så man kunne få pc’en og telefonen på nettet og bruge dem til at udføre arbejdsopgaver og varetage kommunikationen med kunden.

Det er i sådanne situationer, man opdager, at det ikke er så udbredt med trådløse netværker på steder rundt omkring i udenlandske byer, som man måske ville have troet. Der er endda mange hoteller i udenlandske byer, hvor man kan komme ud for, at det trådløse netværk fungerer dårligt.

Firmamobil priser i udlandet

Næringsdrivende og andre, som ofte er ude og rejse, kan spare store summer hver måned på grund af, at man er gået væk fra roamingafgifterne. Dette var en tendens, der startede med, at udbydere fjernede roamingafgifterne fra flere abonnementer i Skandinavien og de Baltiske lande. Dette blev senere opfulgt med, at man afskaffede roaming over hele EU for udvalgte abonnementer.

En ny tendens, der nu har grebet de fleste unge, er mobilspil på nettet, der kræver, at man bevæger sig omkring. Dette engagerer i høj grad ungdommen, men kan blive et mareridt for forældrene, når man er i udlandet. Spil af denne type har revet næsten alle børn og unge væk fra pc-skærmen og ude på jagt efter digitale figurer og portaler.

Når man er hjemme i Danmark, har ikke dette ikke den store indflydelse på telefonregningen, men når man er i udlandet, ryger man pludselig over på roaming, hvilket hurtigt kan komme til at koste.

Abonnement til børn og unge

Hvis børnene og de unge mennesker så benytter et abonnement, som stadig er forbundet med høje roamingafgifter, er det vigtigt, at man holder øje med dataforbruget, eller at man slet og ret slår roaming fra, så de ikke kan spille, mens de er ude og rejse.

Dette falder ikke i god jord hos de unge mennesker, som trods alt mener, at hele livet står og falder med, om de får deres digitale figurer eller portaler, mens de er på tur. Med abonnementer hvor roamingafgifterne er de samme som hjemmepriserne, vil man ikke komme ud for at skulle tage hensyn til, om børnene gerne vil spille.

Det er jo dejligt, at børnene og de unge mennesker pludselig gerne vil ud i den friske luft, og denne type spil gør dette muligt. Det er bedre at have unge mennesker med på tur, som får lov til at spille og som får noget frisk luft, end at de låser sig inde på hotelværelset i protest over, at far har slået deres roaming fra på deres abonnement med musik.

Trends ændrer mobilbrugen konstant

Trends, som da sociale medier i sin tid kom på markedet, og da forskellige medier senere blev brugt til at formidle billeder og videoklip, har gjort det til en udfordring at vurdere, hvilken slags lødning man skal have, for at det skal blive billigst muligt.

Man kommer også ud for dette, når prisstrukturerne hos mobiludbyderne ændrer sig, som de nu har gjort det i forbindelse med mobilbrug i udlandet. Når priserne på et abonnement med musik bliver lavere, vil flere benytte mobilen i udlandet som de gør hjemme. Online mobilspil har givet nye udfordringer, når man skal vurdere hvilket abonnement bliver det billigste. Gå til forsiden af RabatMobil.dk her.

Gode Tips

MobilabonnementEr du ikke sikker på, hvor meget data og taletid du har brug for? Du kan altid se på dit tidligere forbrug ved hjælp af dine tidligere regninger fra dit selskab. Dette kan du tilgå ved at logge ind på din selvbetjening på dit nuværnde selskab.

Alle de billige mobilabonnementer, vi har sammenlignet, tilbyder 4G-forbindelse. Der findes fire store teleselskaber i Danmark der har sit eget netværk, nemlig TDC, Telia, 3 og Telenor. Man kan se bort fra fastlåsningstid, da de fleste billige mobilabonnementer tilbydes uden binding. Dette er mere hyppigt ved erhvervsabonnementer.

Forskellen mellem de forskellige leverandører bliver større, efterhånden som flere kommer ud på markedet. Samtidig ændrer udgifterne til datatrafik sig konstant. Dette gør det vanskeligt for forbrugerne at få oversigt over, hvilket abonnement er det billigste.

Hvordan vælger jeg det billigste abonnement?

Det er ikke så nemt at finde ud af, hvilket abonnement med fri data man bør vælge. Når du først ved, hvad du har brug for, altså hvad dit forbrug er, kan du bruge vores oversigt til at sortere alle de billige mobilabonnementer. Kan et gratis mobilabonnement opfylde dine behov.

Som tidligere nævnt dækker TDC, Telia, 3 og Telenor hele Danmark, så du kan være sikker på, at du vil være tilkoblet et pålideligt og udbredt netværk. I visse tilfælde kan det desuden være klogt at tjekke dækningskortet først, siden dækningsstyrken varierer på enkelte steder. Nedenfor kan du se dækningskort for de fire selskabene:

TDC
Telia
3
Telenor

Kig på dækningskortet

Det kan være klogt at se på dækningskortene igen, hver gang man overvejer at få ny telefon eller nyt fri data abonnement. Da disse konstant ændrer sig. Du kan komme ud for, at hvor du ikke havde dækning for et år siden hos den leverandør, du ønsker at bruge, har de i dag udvidet kapaciteten og placeret en sendemast eller flere i nærheden.

Billige abonnementer

Billigere abonnementer inkluderer som regel en vis taletid, et vist antal tekstbeskeder og MMS og en vis datamængde. Hvor meget du ringer, og hvem du ringer til, samt om du ringer til fasttelefon eller mobil, har meget at sige for slutprisen. Taletid til udlandet lægges som regel oven i standardprisen. Det samme gælder brug af data udenfor Danmarks grænser.

Hvis du rejser meget i disse lande, er dette også en faktor du skal tage i betragtning med hensyn til, hvad der vil være billigst for dig. Hvis du bruger telefonen meget i andre Skandinaviske land eller ønsker at gøre det, vil det være en medvirkende faktor for, hvilket abonnement du bør vælge.

Kortlæg din mobil forbrug

Det mest praktiske, du kan gøre, er at tage udgangspunkt i dit forbrug ved at logge ind hos dit mobilselskab. De fleste mobiludbydere har en webbaseret brugerflade, hvor man nemt kan finde en oversigt over den mængde taletid, SMS’er, MMS og data, man har brugt på det seneste.

Desuden vil du sandsynligvis også kunne finde fakturaer for tidligere betalingsperioder, som du også bør tjekke. I tilfælde af, at du ikke har adgang til en sådan oversigt på nettet, kan du basere det på dine mobilregninger.

Pris sammenligning

Det kan også være en fordel aktivt at bruge din telefons funktioner og en statusapp eller SMS’er fra din mobiludbyder for at se, hvor meget datatrafik du tror, du vil få brug for i forhold til, hvad du bruger. Mange af os styrer vores brug af datatrafik efter det abonnement, vi har, men ville gerne bruge telefonen anderledes, hvis priserne var til det.

Der kan være meget at sætte sig ind i, hvis man skal tjekke abonnementerne for alle mobiludbyderne og sammenligne priser, begrænsninger og betingelser. Vi har derfor gjort arbejdet for dig og har udarbejdet et værktøj, der giver dig mulighed for at sammenligne alle de billigste telefoni løsninger i Danmark.

Når du ved, hvad dit forbrug er, kan du angive mængden af data, taletid og SMS’er og finde det bedste og billigste abonnement, der passer til dit forbrug. Vores sammenligningsværktøj er nemt at bruge og hjælper dig med at tage en mere velinformeret beslutning, hvad angår valg af telefoni. I vores sammenligning har vi ikke inkluderet abonnement for virksomheder og større firmaer.

Gør det enkelt at finde abonnement

På denne måde vil arbejdet med at finde det billigste abonnement, der passer bedst til dig, være enklere for dig. Uden denne type værktøj kan opgaven virke uoverkommelig for mange, og man ender i stedet med at vælge det abonnement, der virker mest overbevisende i et reklamefremstød.

Dette vil ikke altid være det bedste valg for alle, men kan ende med at give dig et abonnement, der er dyrere, end hvad du har brug for, eller som vil tvinge dig til at nedsætte dit forbrug for at holde dig inden for dit budget, selv om du ikke nødvendigvis ville behøve at gøre dette med et andet abonnement.

Da 4G blev lanceret i Danmark fik vi adgang til et lynhurtigt mobilnetværk. Dog gavnede det ikke meget, da mobiludbyderne reducerede hastigheden for at øge indtægterne på det enkelte abonnement, hvilket førte til, at enkelte oplevede langsommere hastigheder med 4G end på det gamle 3G-net. På steder med god 3G-dækning kunne man nå hastigheder på op til 30 Mbit pr. sekund, mens 4G-hastigheden i dag ligger på omkring 10-20 Mbit/s.

Denne hastighed er forbundet med, at udbyderne ville være tidligere ude på markedet end deres konkurrenter, og der var derfor begrænset kapacitet på de sendemaster, der var oppe. Altså måtte de kunder, der var på nettet med 4G, dele kapaciteten fra de få sendemaster, der var oppe i starten.

Vi har sammenlignet hastigheden for internetforbindelse for samtlige billige mobilabonnementer, du finder på vores side. Hvorvidt denne hastighed er opnåelig, afhænger af dækningsstyrken, hvor du befinder dig. Dækningen for 4G, og nu også 4G Plus, udvides konstant i netværkerne for både Telenor og Telia. Da de konkurrerer om at have det bedste mobilnet og de bedste hastigheder.

Tidligere var der stor forskel på kvaliteten af netværkerne fra den ene udbyder til den anden. Men i dag ligger de ret tæt på hinanden. Der, hvor du vil se forskellene, er som regel de steder, der prioriteres af de enkelte udbydere.

Hvordan bruger du dut abonnement, når du er på ferie? Det kan være en udfordring for mange af os, at vi bruger abonnementet anderledes, når vi er på ferie. Vi skal også tage ferietiden i betragtning, når vi skal finde den billigste yelefoni løsning.

Hvad enten vi er på Bornholm i en hytte uden bredbånd, eller i familiens sommerhus på en ø i det fynske øhav, hvor vi ikke har strøm og da heller ikke bredbånd, så er det en problemstilling, vi må forholde os til.

Vær online på ferien

Vi vil jo gerne være på nettet, selv om vi er på ferie. Specielt når vi har vores tiårige barn med i sommerhuset, kan der dukke udfordringer med databrugen op, når al brug af internettet skal gøres over mobilen. Mange forældre har fået overraskelser på mobilregningen, når de kom hjem fra ferieturen og ingen havde overvejet, hvad databrugen kan koste med det forkerte abonnement.

Det samme gælder, når vi tager på ferie i udlandet og gerne vil vide, hvor meget vi kan bruge mobilen. Roaming har længe været et emne, der er vanskeligt at forholde sig til, da priserne varierer meget, afhængigt af hvilket land du er i. Når du kigger efter den bedste udbtder, bør dette tages med i vurderingen.

Priserne i udlandet ændres i øjeblikket, men indtil vi har en praktisk løsning på dette, må vi vurdere, hvordan vi kan benytte abonnementet som vi ønsker, også i udlandet. Vi har sammenlignet hastighederne på internetforbindelser, du finder på vores side. Hvorvidt denne hastighed kan nås, afhænger af dækningen, hvor du befinder dig.

I dag har samtlige danske mobiloperatører fjernet roamingafgifterne på flere af deres mobilabonnementer. Dette tilbud kan være attraktivt for mange. Mange rejser meget i forbindelse med arbejdet eller af andre grunde. Når man oven i købet benytter mobiltelefonen til flere og flere tjenester, kan man komme ud for, at det bliver dyrt at rejse med et abonnement, der ikke tilbyder roaming til samme pris, som man betaler hjemme.

Billig taletid og data i udlandet

Roaming til hjemmepriser øger friheden, og man kan benytte mobiltelefonen, når man er ude og rejse, som man ville gøre hjemme. Når man har behov for at holde kontakt med kunderne på rejsen, enten via telefonsamtaler eller via chat-tjenester på telefonen, er dette en væsentlig fordel.

Dette er kommet som en lettelse for næringsdrivende, der er helt afhængige af konstant kommunikation med kunden, når de er ude og rejse. Og som har brug for en internetforbindelse til pc’en for at udføre arbejdsopgaver. Med andre abonnementer kan dette blive en dyr affære.

Billig data i udlandet

Før denne nye ordning blev rejsen en evindelig jagt efter steder med trådløse netværker. Så man kunne få pc’en og telefonen på nettet og bruge dem til at udføre arbejdsopgaver og varetage kommunikationen med kunden.

Det er i sådanne situationer, man opdager, at det ikke er så udbredt med trådløse netværker på steder rundt omkring i udenlandske byer, som man måske ville have troet. Der er endda mange hoteller i udenlandske byer, hvor man kan komme ud for, at det trådløse netværk fungerer dårligt.

Firmamobil priser i udlandet

Næringsdrivende og andre, som ofte er ude og rejse, kan spare store summer hver måned på grund af, at man er gået væk fra roamingafgifterne. Dette var en tendens, der startede med, at udbydere fjernede roamingafgifterne fra flere abonnementer i Skandinavien og de Baltiske lande. Dette blev senere opfulgt med, at man afskaffede roaming over hele EU for udvalgte abonnementer.

En ny tendens, der nu har grebet de fleste unge, er mobilspil på nettet, der kræver, at man bevæger sig omkring. Dette engagerer i høj grad ungdommen, men kan blive et mareridt for forældrene, når man er i udlandet. Spil af denne type har revet næsten alle børn og unge væk fra pc-skærmen og ude på jagt efter digitale figurer og portaler.

Når man er hjemme i Danmark, har ikke dette ikke den store indflydelse på telefonregningen, men når man er i udlandet, ryger man pludselig over på roaming, hvilket hurtigt kan komme til at koste.

Abonnement til børn og unge

Hvis børnene og de unge mennesker så benytter eudbyder, som stadig er forbundet med høje roamingafgifter, er det vigtigt, at man holder øje med dataforbruget, eller at man slet og ret slår roaming fra, så de ikke kan spille, mens de er ude og rejse.

Dette falder ikke i god jord hos de unge mennesker, som trods alt mener, at hele livet står og falder med, om de får deres digitale figurer eller portaler, mens de er på tur. Med abonnementer hvor roamingafgifterne er de samme som hjemmepriserne, vil man ikke komme ud for at skulle tage hensyn til, om børnene gerne vil spille.

Det er jo dejligt, at børnene og de unge mennesker pludselig gerne vil ud i den friske luft, og denne type spil gør dette muligt. Det er bedre at have unge mennesker med på tur, som får lov til at spille og som får noget frisk luft, end at de låser sig inde på hotelværelset i protest over, at far har slået deres roaming fra på deres abonnement med musik.

Trends ændrer mobilbrugen konstant

Trends, som da sociale medier i sin tid kom på markedet, og da forskellige medier senere blev brugt til at formidle billeder og videoklip, har gjort det til en udfordring at vurdere, hvilken slags løsning man skal have, for at det skal blive billigst muligt.

Man kommer også ud for dette, når prisstrukturerne hos mobiludbyderne ændrer sig, som de nu har gjort det i forbindelse med mobilbrug i udlandet. Når priserne på et abonnement med musik bliver lavere, vil flere benytte mobilen i udlandet som de gør hjemme. Online mobilspil har givet nye udfordringer, når man skal vurdere hvilket abonnement bliver det billigste. Gå til forsiden af RabatMobil.dk her.