Sådan kan du optage samtale med iPhone

Optage samtale på iPhone foregår via en mobil app du skal downloade fra app store. Det er ikke muligt at optage og gemme en telefonsamtale på en iPhone. Du kan derimod downloade en mobil-app der kan optage samtalen og gemme samtalen på en online tjeneste som du aktivere og aflytte samtalen på efter samtalen er optaget.

Hvordan kan jeg optage samtale på iPhone?

For at du kan optage en samtale med iPhone skal du downloade en mobil app der hedder TapeACall via Apple app store. Som udgangspunkt kan du download app’n TapeACall helt gratis fra Apple store. Det er først når du vil have adgang til at kunne optage en samtale på iPhone via TapeACall at det koster penge.

Gå til download link

TapeACall kan optage samtale på iPhone

optage samtale på iphoneAt optage samtale på iPhone er rettere sagt at optage en samtale med iPhone. Du optager nemlig ikke samtale direkte på din iPhone da en iPhone simpelthen ikke kan optage samtale direkte i telefonens hukommelse. Derfor gøres dette via en mobil app som eksempelvis TapeACall.

Rigtigt mange mennesker efterspørger at kunne optage en samtale på iPhone. Apple har ganske enkelt spærret for den mulighed det er at optage samtale på iPhone. Derfor er der flere mobil app udviklere der har udviklet en mulighed for at optage en samtale via en mobil app på en server hvor samtalen lagres, samt hvor du kan aflytte samtalen fra via denne mobil app (TapeACall).

Hvorfor gemme samtale optaget med iPhone

Mange ønsker at gemme telefonsamtaler på eller med deres telefon. Dette kan være af juridiske årsager, eller blot for at huske hvad der blev sagt i samtalen til senere brug. Dette kan være praktisk i mange sammenhænge. Det virker faktisk som en slags diktafon i moderne sammenhæng.

Så der kan være rigtigt mange forskellige årsager til at skulle kunne gemme en samtale på iPhone eller andre telefoner. Hvis du har fundet denne artikel via Google søgning har du nok din egen årsag til at kunne optage en samtale på telefonen.

Hvordan optager man lyd på iPhone?

Du kan bruge den enkle metode hvis du ikke vil optage lyden fra en telefonsamtale ved ganske enkelt at optage en video med din iPhone. Men dette giver dig dog ikke mulighed for at optage en samtale på iPhone. Derfor skal du bruge en mobil app til dette. Der er ikke andre muligheder for at optage en samtale på iPhone.

Fordele ved TapeACall mobil app

  • Krystalklar lydkvalitet
  • 99% effektive opkaldstransskriptioner
  • Førende opkaldsoptager-app til iPhone og Android
  • Virker til indgående opkald, udgående opkald og opkald, du allerede er i gang med
  • Ingen optagelsesgrænser eller lagergebyrer
  • Virker i hele verden
  • Upload optagelser til Dropbox, Evernote og Google Drev
  • Del optagelser via e-mail, SMS, Facebook og Twitter
  • NYHED: Optag Zoom-konferenceopkald på mobil

Lær hvordan du optager et telefonopkald på iPhone eller Android. Forstå alle metoderne til optagelse af opkald via din mobiltelefon. Brugt af over 4 millioner brugere i mere end 50 lande. Begynd at optage opkald i dag med TapeACall app.

Du kan læse meget mere om hvordan TapeACall app’en virker på deres hjemmeside her.

Er det en diktafon?

Både og, for du kan selvfølgelig bruge denne app som en diktafon, men du kan samtidig bruge den ved blot et tryk på “optage” knappen når de er i gang med en telefonsamtale. så du kan både sætte optagelsen af samtalen i gang før og under samtalen på din iPhone. Hvis du har brug for et nyt mobilabonnement kan du finde det her på siden.

Tjenester til din telefon

Har du brug for andre tjenester til din telefon kan du finde dem her på siden. Vi skriver artikler om alle slags tjenester og tilbehør til din telefon, tablet/iPad eller computer. Det er dog hovedsagelig abonnementer og mobilselskaber i Danmark som vores artikler omhandler.

Det kan være at vi informerer dig om eSIM og hvordan det virker så du kan bruge flere telefonnumre på den samme telefon. Eller hvilke musiktjenester der tilbydes i Danmark. Vi skriver gerne om alt indenfor telefoni og hardware. Der er næsten ingen grænser for hvad vi skriver om indenfor telefoni-branchen på denne hjemmeside.